top of page
Zoeken

Wie ben ik?

Ik ben Emilie Vandermaeten, een 23-jarige enthousiaste en pro-actieve beweeg- en sportcoach. Ik ben actief in de tenniswereld, enerzijds als competitie speelster en anderzijds als trainster. Tijdens mijn opleiding, Sport & Bewegen, heb ik me kunnen ontwikkelen als een coach, trainer en ondernemer. In 2019 ben ik afgestudeerd aan Howest te Brugge. Daarnaast volg ik geregeld bijscholingen en opleidingen zoals IMPACT X Personal Trainer.

Het is namelijk altijd een droom geweest om van mijn grootste passie, sport, mijn beroep te maken.

In september 2019 startte ik met de opleiding Ergotherapie. 

Ik wil voor mezelf mijn doelen bereiken en mensen helpen om hetzelfde te doen. Met Let's Get Moving zal ik anderen motiveren om net dat stapje extra te zetten en de levenskwaliteit van zoveel mogelijk mensen bevorderen.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page