top of page

Hello

Ik ben Emilie Vandermaeten, sport- en beweegcoach uit Londerzeel. Ik begeleid jullie met veel enthousiasme naar een gezondere en fitte levensstijl. Let's get moving heeft als doel om zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen en te houden. Volg personal training, groepslessen, online coaching en werk aan een sterk lichaam en gezonde mindset. 

Samen bereiken we jouw fitheids- en bewegingsdoelen. Met een aangepast programma streven we samen naar een blijvend resultaat en dit met of zonder mentale en/of fysieke ondersteuning.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Mijn verhaal

Ik ben actief in de tenniswereld, enerzijds als competitie speelster en anderzijds als trainster. Tijdens mijn opleiding, Sport & Bewegen, heb ik me kunnen ontwikkelen als een coach, trainer en ondernemer. 
In 2019 ben ik afgestudeerd aan Howest te Brugge. Daarnaast volg ik geregeld bijscholingen en opleidingen zoals IMPACT X Personal Trainer. In 2020 ben ik gestart met de opleiding Voedings- en Dieetkunde om jullie ook op vlak van voeding te kunnen begeleiding.

Het is namelijk altijd een droom geweest om van mijn grootste passie, sport en gezonde levensstijl, mijn beroep te maken.


Ik wil voor mezelf mijn doelen bereiken en mensen helpen om hetzelfde te doen. Met Let's Get Moving zal ik anderen motiveren om net dat stapje extra te zetten en de levenskwaliteit van zoveel mogelijk mensen bevorderen.

Contact

Is er iets niet duidelijk? Heb je nog een vraag? Wil je graag samenwerken? Heb je een opmerking of suggestie?

Aarzel vooral niet om me te contacteren.

+32479 72 72 54

bottom of page